• Korting

  Op diverse

  Producten

 • Gratis verzending

  boven €50,-

Volg ons op Facebook

 • Verzending

  Gratis verzending voor orders boven €50,- via PostNL.

 • Telefonische bereikbaar

  Telefonisch bereikbaar voor al uw vragen op +31 618277710.

 • Betalingsmethodes

  Gemakkelijk betalen via IDEAL

Fitness-Supplements.nl

Over Fitness-Supplements.nl

Fitness-Supplements.nl is onderdeel van Fitness Supplements VOF®.

Fitness Supplements VOF is een startend bedrijf dat zich bezig houdt met sporters die op hen gezondheid willen letten.

heeft u vragen of feedback voor ons neem gerust contact met ons op.

met sportieve groet

Het Fitness-Supplements.nl TEAM

Fitness - Supplements : De webshop voor sporters!

Fitness-Supplements bied hoogwaardige kwaliteit eiwitten aan de consument. Door een reële prijs-kwaliteitsverhouding aan te houden kan iedere sporter bij ons zijn welverdiende beste eiwitshake's en onder andere aminozuren bestellen. Wij streven ernaar om iedereen die fitness beoefend een niet te hoge prijs te laten betalen voor zijn producten. U kunt bij ons tevens ook andere voedingssupplementen kopen.

Eiwitten

Voor carnivoren vormen proteïnen een belangrijk deel van het dieet. In de spijsvertering van de sporter worden eiwitten afgebroken tot aminozuren, die dan verder gebruikt worden als bouwstof en brandstof. Plantaardige eiwitten zijn hierin zeer belangrijk

Aminozuren

Aminozuren zijn de basis van alle levensprocessen, aangezien ze absoluut essentieel voor elk stofwisselingsproces zijn. De belangrijkste opgave is het optimale vervoer en opslag van alle voedingsstoffen (d.w.z. water, vetten, koolhydraten, proteïnen, mineralen en vitaminen). De meeste ziekten zoals overgewicht, hoge cholesterol, diabetes, slaapstoornissen, erectiestoornissen of artrose zijn het gevolg van stofwisselingsstoornissen.

Creatine

Creatine komt voor iedereen zijn spieren. Het is een tussenproduct voor energievoorziening van de spiercellen. Je lichaam maakt dit zelf aan, maar is ook aan te vullen middels een voedingssupplement. Het menselijk lichaam maar ongeveer 1 gram Creatine per dag aan. Creatine zorgt tijdens het sporten voor energie om een spier te laten bewegen. Doordat dit gebeurt ontstaat een restproduct wat omgevormd wordt in ATP. Om de explosieve kracht te krijgen bij fitness zal dit aangevuld moeten worden middels een voedingssupplement.

Vitamine

Vitamines komen in kleine hoeveelheden voor in het eten en drinken. Het lichaam kan deze echter niet zelf aanmaken ( met uitzondering van Vitamine D ) , daardoor is het belangrijk goed en gezond te eten. De behoefte van Vitamines zijn voor kinderen, mannen en vrouwen anders. Ook van persoon op persoon verschilt dit zeer erg. Voor Vitamines is het belangrijk de standaard ADH waardes aan te houden. Hierin zit een ruim marge ingebouwd. Wie zich houdt aan de ADH waardes krijgt zeker voldoende binnen.